Директен чартърен полет Варна и Бургас до Тел Авив

Изпрати запитване

Можете да се свържете с нас и на номер 0898525253. Виж всички възможности в страницата ни за контакти.

Дестинация

Чартърен полет Тел Авив, Израел

  • Информация
  • Програма
  • Дестинация

Чартърен полет Тел Авив, Израел


Чартърен_полет_Тел_Авив,_Израел_42.jpg

Ценa: По запитване

Самолетни билети с Деректен чартърен полет от Варна и Бургас до Тел Авив

Чартърната програма до и от Варна е целогодишна!

Основните полети се осъществяват всеки Вторник, Четвъртък и Неделя.

През останалите дни от седмицата се осъществяват допълнителни и извънредни полети, които подлежат на потвърждение.

Свободните места, часове на полета и цена се потвърждават по конкретно запитване.

За повечето от полетите е разрешено и превозването на домашни любимци в пътническата кабина след заявка и потвърждение от авиокомпанията.

Възможност за избор на меню на борда по време на полета и избор на конкретно място в самолета, които са допълнителни услуги и се заплащат предварително по определени тарифи и подлежат на потвърждение от авиокомпанията!

За повече информация относно тези допълнителни услуги можете да се свържете с нас!

Възможно е закупуването както на двупосочен самолетен билет така и на билет в една посока.

Цените на полетите се определят в зависимост от наличните свободни места, от периода за престой при двупосочни билети и от периода на пътуване.

Last minute
валидни само еднопосочни билети за полети Варна / Бургас – Тел Авив
"Last minute" цени за еднопосочни билети при закупуване на билет 1 или 2 дни преди датата на полета
Цена: от 120 USD при налични свободни места

Повече информация за цени, часове на полетите и свободни места ще можете да получите при конкретно запитване.

Как да се информирате и резервирате самолетните си билети на http://www.chartairbg.com

След като сте избрали дестинацията и дати за пътуване можете да направите директно запитване като използвате линк „Направи запитване” за конкретната оферта.

Това можете да направите и със запитване на посочения телефон или в сектор „За контакти” в сайта.

По този начин можете да получите информация за самолетни билети за тази и всички останали дестинации по чартърните полети.

За всяка друга информация сме на Ваше разположение и ще се радваме да бъдем максимално полезни при избора Ви на полет!

Чартърен полет Тел Авив, Израел


 

Чартърни полети

Информация за организацията на чартърни полети и закупуването на билети:

При чартърния полет  тур оператора е наел самолет (или само няколко места в полета) и  използва този самолет само за определена дестинация, прилагайки променливо разписание. Полетът  се извършва по договорени условия за определен ден от седмицата и дестинация. Основната задача на чартърния полет е да обслужва туристи, които са закупили почивката си като пакетна услуга (самолетен билет + хотелско настаняване).  В случай, че тур операторът не успее да продаде максимума си туристически пакети (хотел и самолетен билет), обявява свободните места в чартърния полет за продажба. Всеки чартърен полет има свои правила кога, как, на каква цена да продава самолетни билет.

Обикновено тур операторите обявяват свободните места около 10 дни преди датата на полета. С наближаване датата на пътуване цената на самолетния билет е възможно да падне, но пък ако клиента изчаква последния момент няма гаранция, че ще има все още свободни места.

Възможна е и продажбата на самолетни билети за чартърните полети  един или два месеца предварително , но тогава цената е твърде висока, съпоставена с продажбата на билет в последния момент.

Чартърните полети не са регулярни и за дадена дестинация са един или два пъти в седмицатав определени часове.

Клиентът трябва сам да прецени дали ще плати скъп билет за чартърен полет  при закупуване повече от един месец преди датата на пътуване, или ще поеме риска да изчака до последния момент, за да паднат цените.

Важно е да се отбележи, че при чартърните полети не е възможно да се направи резервация за място в полета и цена, а се издава само след избрана дестинация и час на полета от клиента и потвърждение за свободни места и цена от агенцията в момента на покупка на самолетния билет.

Не забравяйте, че ако пътуването Ви е обвързано с точни дати и часове и не може да се възползвате от чартърен полет, бихте могли да си купите самолетен билет за редовен полет.

Редовния полет Ви дава позволява да пътувате с по-прецизни и установени разписания, дава възможност за резервация на билета (което гарантира цената и мястото в полета докато трае резервацията) и предлага няколко категории на комфорт.

Други оферти