Директни чартърни полети от Варна до Полша

Изпрати запитване

Можете да се свържете с нас и на номер 0898525253. Виж всички възможности в страницата ни за контакти.

Дестинация

Чартърни полети от Варна до Полша

  • Информация
  • Програма
  • Дестинация

Чартърни полети от Варна до Полша


Чатърни_полети_Полша_сезон_2019.jpg

Ценa: от 90 лв

Чартърни полети от Варна до Полша за сезон 2020!

 

Продажба на  самолетни билети -Лято 2020- с чартърни полети на авиокомпания “LOT POLISH AIRLINES” от/до Варна до/от Варшава.

Тази година чартърната програма до Полша стартира на 05 юли 2020г.

Полетите ще се изпълняват в дните четвъртък и неделя.

Повече информация за свободни места и цени можете да получите при конкретно запитване.

Възможно е закупуването както на еднопосочни, така и на двупосочни самолетни билети, с включен само ръчен багаж или ръчен и регистриран багаж.

 

При планиране на Вашето пътуване с полети по чартърните програми и избора Ви на изгоден вариант е добре да се информирате за свободни места и цени възможно най-бързо, за да можете да намерите самолетни билети на най-добра цена.

 

Как да се информирате и резервирате самолетните си билети на http://www.chartairbg.com


След като сте избрали дестинацията и дати за пътуване можете да направите директно запитване като използвате линк „Направи запитване” за конкретната оферта.
Това можете да направите и със запитване на посочения телефон или в сектор „За контакти” в сайта.

 

По този начин можете да получите информация за самолетни билети за тази и всички останали дестинации по чартърните полети.

 

За всяка друга информация сме на Ваше разположение и ще се радваме да бъдем максимално полезни при избора Ви на полет.

Съжаляваме, но за момента няма информация за програмата по дни за тази оферта.Очаквайте скоро обновяване на информацията.

Чартърни полети

Информация за организацията на чартърни полети и закупуването на билети:

При чартърния полет  тур оператора е наел самолет (или само няколко места в полета) и  използва този самолет само за определена дестинация, прилагайки променливо разписание. Полетът  се извършва по договорени условия за определен ден от седмицата и дестинация. Основната задача на чартърния полет е да обслужва туристи, които са закупили почивката си като пакетна услуга (самолетен билет + хотелско настаняване).  В случай, че тур операторът не успее да продаде максимума си туристически пакети (хотел и самолетен билет), обявява свободните места в чартърния полет за продажба. Всеки чартърен полет има свои правила кога, как, на каква цена да продава самолетни билет.

Обикновено тур операторите обявяват свободните места около 10 дни преди датата на полета. С наближаване датата на пътуване цената на самолетния билет е възможно да падне, но пък ако клиента изчаква последния момент няма гаранция, че ще има все още свободни места.

Възможна е и продажбата на самолетни билети за чартърните полети  един или два месеца предварително , но тогава цената е твърде висока, съпоставена с продажбата на билет в последния момент.

Чартърните полети не са регулярни и за дадена дестинация са един или два пъти в седмицатав определени часове.

Клиентът трябва сам да прецени дали ще плати скъп билет за чартърен полет  при закупуване повече от един месец преди датата на пътуване, или ще поеме риска да изчака до последния момент, за да паднат цените.

Важно е да се отбележи, че при чартърните полети не е възможно да се направи резервация за място в полета и цена, а се издава само след избрана дестинация и час на полета от клиента и потвърждение за свободни места и цена от агенцията в момента на покупка на самолетния билет.

Не забравяйте, че ако пътуването Ви е обвързано с точни дати и часове и не може да се възползвате от чартърен полет, бихте могли да си купите самолетен билет за редовен полет.

Редовния полет Ви дава позволява да пътувате с по-прецизни и установени разписания, дава възможност за резервация на билета (което гарантира цената и мястото в полета докато трае резервацията) и предлага няколко категории на комфорт.

Други оферти