Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.20
  • Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.2018 с 4 нощувки
  • Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.2018 с 4 нощувки
  • Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.2018 с 4 нощувки
  • Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.2018 с 4 нощувки
  • Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.2018 с 4 нощувки

Майски Празници 2018 в Санторини c полет от София на 27.04.2018 с 4 нощувки

289.00 EUR

Директен чартърен полет в 12.00 от София за о-в Санторини. Пристигане в Санторини в 13.40ч. Трансфер до избрания хотел. Нощувка.


Закуска. По желание възможност за допълнителна екскурзия.


Закуска. По желание възможност за допълнителна екскурзия.


Закуска. По желание възможност за допълнителна екскурзия.


Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. Полет за София в 18:20ч. Пристигане на летище София в 20:00 ч.


<table width="738" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"> <colgroup><col style="width:224pt" width="299" /> <col style="width:329pt" width="439" /> </colgroup> <tbody> <tr style="height:15.0pt" height="20"> <td style="height:15.0pt;width:224pt" width="299" height="20">Заминаване на дата: 27.04.2018</td> <td style="width:329pt" width="439">София: 12:00 - Санторини: 13:40</td> </tr> <tr style="height:15.0pt" height="20"> <td style="height:15.0pt" height="20">Връщане на дата: 01.05.0218</td> <td>Санторини: 18:20 - София: 20:00</td> </tr> <tr style="height:15.0pt" height="20"> <td style="height:15.0pt" height="20">Авиокомпания:</td> <td>Bulgarian Air Charter</td> </tr> <tr style="height:15.0pt" height="20"> <td style="height:15.0pt" height="20">Тип самолет:</td> <td>McDonnell Douglas MD-82</td> </tr> <tr style="height:15.0pt" height="20"> <td style="height:15.0pt" height="20">Адрес на авиокомпанията:</td> <td>п.к. 1113 гр. София <!--[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:TargetScreenSize>800x600</o:TargetScreenSize> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]--><span style="font-size:10.0pt;font-family:" new="">ул</span><span style="font-size:10.0pt;font-family:" new="" lang="DE">.</span><span style="font-size:10.0pt;font-family:" new="">&rdquo;Акад</span><span style="font-size:10.0pt;font-family:" new="" lang="DE">.</span><span style="font-size:10.0pt;font-family:" new="">Никола Обрешков&rdquo; №2А</span></td> </tr> </tbody> </table> <br />


Самолетен билет за директен чартърен полет София - Санторини - София Летищни такси (Съгласно промените в чл. 80 от Закон за туризма в цената са включени летищни такси - 79 евро на човек) Трансфер летище - хотел - летище 4 нощувки в хотел по избор, на съответната база изхранване Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години на ЗАД "Алианц България".


Допълнителни екскурзии (трябва да бъдат заявени и платени в България преди отпътуването). Разходи от личен характер Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв. Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв. Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "Алианц България", гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55


<strong><span style="color: rgb(255, 0, 0);">Калдера &ndash; Целодневен тур с кораб. Цена 40 евро на човек. Дете до 12 г. заплаща 20 евро.</span></strong><br /> Посещение на вулкана, термалните извори, Тирасия и Иа (Oia). От пристанището Атиниос с кораб се стига до вулканичния остров Неа Камени. Следва изкачване по стръмна пътека до кратера на все още активния вулкан. Препоръчваме да носите удобни обувки, подходящи за такъв преход. Желаещите да се посетят вулкана заплащат на място входна такса 2.5 евро. След разглеждане на вулкана, се отправяме към остров Палеа Камени, където ще имате възможност да поплувате в горещите термални води, както и да опитате лечебните му кални бани. Екскурзията продължава към живописния остров Тирассия и до малкото традиционно селце Манолас. Обратното пътуване е покрай отвесните скали на Калдерата, които предоставят отлична възможност да направите красиви снимки, които да запечатат прекрасните ви спомени от този ден.<br /> <br /> <strong><span style="color: rgb(255, 0, 0);">Винарна, Манастира на Пророк Илия, селището Мегалохори &ndash; залеза в Оя. ЦЕНА 44 евро на човек. </span></strong><br /> Първата спирка е в традиционнa винарна и музея на виното. Тунели, които достигат дължина 300 м., показват историята на винопроизводството на Санторини от 1660 до 1970 г. Тук ще имате възможност да опитате най-добрите вина. Следва посещение на колоритното селце Мегалохори &ndash; известно с историческите си къщи, скрити зад високи стени, които са пазели местните хора от пиратски набези. В центъра на Мегалохори има прекрасен площад, който е сърцето и душата на&nbsp; селото. Тук ви очаква лабиринт от криволичещи калдъръмени улички и пътеки, чакащи да бъдат открити, както и множество таверни, ресторанти и магазини. Маршрутът продължава към манастира Пророк Илия -&nbsp; построен на най-високия връх на остров Санторини, на 565 м. Построен е през 1712 г. и е един от най-старите на острова. Обиколката продължава с Оя, намираща се в най-северната част на острова, на 11 км. северозападно от град Фира, на надморска височина от около 121 метра. Тук ще се насладите на традиционната архитектура, романтичните кафенета и прекрасна панорамна гледка, а в края на обиколката ще видите и вълшебния залез на Санторини.


Цените са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват. В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.


Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката. При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни. Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая. Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване. В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive. Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел. Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс. Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.


Минимален брой за осъществяване на пътуването - 100 човека Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване Начин на плащане: 30 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване. Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт Деца пътуващи с един или без родители, представят нотариална декларация от единия или двамата родители Визов режим: няма изисквания за визи Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Алианц България". Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Санторини: 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София - Санторини /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Санторини - София.