Нова година 2018 в Анталия - Алания от София и Пловдив с автоб
  • Нова година 2018 в Анталия - Алания от София и Пловдив с автобус от 28.12.2017 с 4 нощувки
  • Нова година 2018 в Анталия - Алания от София и Пловдив с автобус от 28.12.2017 с 4 нощувки

Нова година 2018 в Анталия - Алания от София и Пловдив с автобус от 28.12.2017 с 4 нощувки

307.00 BGN

Отпътуване от София в 16:00 ч. от паркинга пред стадион “Васил Левски”, от Шел Пазарджик в 16:45 ч., от Пловдив в 18:00 ч. от OMВ до хотел Санкт Петербург, от Димитровгад в 19:30 ч. от Газпром Димитровград.


Закуска. Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Вечеря


Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България в 12.00 часа. Пристигане на следващия ден.


Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут 4 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години Представител на TA по време на пътуването Обслужване на място на български език от представител на местната фирма партньор Всички пътни и магистрални такси


Новогодишна гала-вечеря (задължително доплащане) Допълнителни екскурзии Медицинска застраховка за лица от 65 до 75 години - доплащане 10 лв. Медицинска застраховка за лица от 75 години до 80 години - доплащане 20 лв. Застраховка отмяна на пътуване Разходи от личен характер За всички, които желаят да се възползват от застраховката „Отмяна на пътуване“, предлагаме 5 % отстъпка от тарифите на ЗАД „Алианц България“ АД.


СОФИЯ 16:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски” ПАЗАРДЖИК 17:15 ч. ШЕЛ Пазарджик ПЛОВДИВ 18:00 ч. ОМВ Санкт Петербург ДИМИТРОВГРАД 19:15 ч. от Газпром до магистрала Марица


Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати. Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват. В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.


Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката. При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни. Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая. Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване. В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive. Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел. Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс. Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.


Минимален брой за осъществяване на пътуването 40 човека Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване. Начин на плащане: 30 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване с изключение на резервации направени по ранно записване. Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители Визов режим: няма изисквания за визи. "ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163100000016 / 21.06.2017 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55 Застраховка ""Отмяна на пътуване"" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД ""Алианц България"".