ЕКСКУРЗИЯ ДО ЙОРДАНИЯ и ИЗРАЕЛ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА

Йордания и Израел 2235 лв

  • Информация
  • Програма
  • Дестинация

Йордания и Израел


Ценa: 2235 лв

ЕКСКУРЗИЯ ДО ЙОРДАНИЯ и ИЗРАЕЛ
С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА

30.04.2017 – 07.05.2017 - 8 дни / 7 нощи

Туристическа програма:
Първи ден 30.04.2017
Отпътуване от летище Варна с редовен полет на Turkish Airlines по маршрут Варна – Истанбул - Аман. Посрещане от обслужващата фирма-партньор, трансфер до хотел 4* в Аман и настаняване. Нощувка.

Втори ден 01.05.2017
Закуска. Отпътуване към Мадаба - древен град, издигнат върху останките на някогашни римски и византийски сгради, известен най-вече с уникалните си мозайки. Най-известната от тях е картата на древна Палестина, изобразяваща Мъртво море, река Йордан и Йерусалим с безценно упътване към Библията. Продължаваме към връх Небо, от където Мойсей вижда Обетованата земя и умира. Продължаване за град Керак, намиращ се на половината път между Аман и Петра.  Керак е град в западна Йордания, намиращ се на 140 км. южно от столицата Аман. Разположен е на плато с триъгълна форма, което се издига на 300-400 м. над околната територия. Населението е около 20 000 души. Керак някога е бил част от Йерусалимското кралство, а по-късно се е разгърнал като крепостно укрепление за рицарите кръстоносци. Намиращото се на 1000 м. надморска височина селище е давало предимството на своите обитатели да виждат с просто око Мъртво море.

Най-важните забележителности в древния град са крепостните кули Бурж ал Захир, Бурж ал Банави и Бурж ал Сауб. Тези масивни постройки се намират в различни краища на крепостта, обграждала селището от всички страни и защитавали го от нежелани посетители и врагове.Днес в града може да се разгледат археологическият музей, поместен в стар замък и предлагащ богат набор от артефакти и ислямският музей Мазар, в който може да се видят експонати, представящи бита и културата на ислямското население. Отпътуване към старинния град Петра. Настаняване в хотел Al Anbat 3+*, вечеря и нощувка.

Трети ден 02.05.2017
Ранна закуска. Целодневна екскурзия из феноменалния каменен град Петра, изграден още през III в. пр.Хр. и включен в листата на ЮНЕСКО на световното културно-историческо наследство, а днес и едно от новите седем чудеса на света. Град Петра е придобил световна известност и със сцените към филма „Индиана Джоунс: Последният Кръстоносен Поход”. В сърцето на южната планинска пустиня, някога дъно на море, ще намерим удивителна розово-оранжева скална магия – преминаване (около 300 м.) с коне до каньона /по желание/, в дъното на който се разкрива величествената съкровищница. Разглеждане на амфитеатъра, манастира и базиликата, издълбани в скалите. Връщане в хотела за вечеря и нощувка.

Четвърти ден 03.05.2017
След закуска, отпътуване за Съкровищницата Ал Барид или Малката Петра, която се намира в близост до Скалния град Петра. Тук ще разгледате разкопките от преди 8000 години или Петра в миниатюр – храмове изсечени в скалите, пещери и многоцветни стени. Тук атмосферата е много по – автентична, тъй като е по-малко посещавана от туристи. Отпътуване за пустинята Уади Рум - изумително място, недокоснато от човешка ръка. Тук  времето и ветровете са изваяли причудливи скални форми и гигантски каменни стени. Тук е домът на седемте бедуински племена и техните стада от камили и коне. Организирано за туристите е джип сафари и посещение на бедуински лагер, където ще имате възможност да изпиете типичния бедуински чай и да се докоснете до бита на местното население. Обяд в пустинята. Настаняване в луксозен лагер в пустинята Wadi Rum Luxury Camp 5*. Вечеря и нощувка.

Пети ден 04.05.2017
След закуска отпътуване за Акаба. Панорамна обиколка на Акаба. Акаба е курортен и пристанищен град в Йордания, разположен на Червено море и любима дестинация за гмуркачи. Населението му е около 70 хил. души (2000 год.). Градът има стратегическо значение за Йордания, тъй като е нейното единствено пристанище. Ежегодно приема хиляди туристи, наслаждаващи се на топлите води и пясъчни плажове. В залива, където се намира градът, са открити над 140 вида корали, а също и около 40 вида морски животни, които се срещат само тук. Интерес представлява и битът на местното бедуинско население, съхранило много от древните си обичаи в ежедневието си. Акаба е побратимен с Варна и Санкт Петербург град.

Продължаваме към Мъртво море - най-ниската точка на света. Ще имате достатъчно свободно време, за да се насладите на едно от най-удивителните природни чудеса, да усетите благотворното влияние на повече от 35 вида различни минерали и да поплувате в най-соленото от всички океани и морета. Дори можете да четете вестник, докато плувате – нещо, което не сте в състояние да преживеете другаде по света.

Отпътуване за Бетани – мястото, където е живял Св. Йоан Кръстител. Посещение на мястото, където е кръстен Исус Христос. Връщане в Аман за вечеря и нощувка.

Шести ден 05.05.2017
Закуска в хотела. Отпътуване за Джераш (на около 50 км. от Аман). Джераш е най-добре запазеният римски провинциален град в света. Той е археологически шедьовър, разположен сред плодородните хълмове на Гилеад. Основан от войниците на Александър Македонски през ІV в. пр.н.е., Джераш се присъединява по-късно към процъфтяващите и космополитни градове на римския Декаполис (конфедерация от десет римски града), достигайки своя зенит около 150 г. Неговият просперитет се основава на търговията с кервани, земеделието и рудодобива, а неговите граждани харчат с широка ръка, издигайки разкошни сгради в един характерен „ориенталски бароков“ стил.

Златната му епоха е през ІІ и ІІІ в., а впечатляващите петнадесет църкви в града датират от вековете след това. Римските руини включват триумфална арка, форум с необикновена овална форма, стадион, монументален фонтан, топла и студена баня и безброй храмове. Широка улица от колони води към най-разкошния монумент на града: храма на Артемида, богинята покровителка на Джераш, който все още се извисява над градския център.

Пътуването продължава на запад от Джераш, към един от най-известните в Средновековието крепост-замък Аджлун, построен на върха на планината, откъдето се разкрива приказна гледка към долината на река Йордан.

Връщане в столицата Аман за опознавателна обиколка на града. Обиколка и разглеждане на модерната и древна столица на Йордания – Аман, с нейната нова и стара част. Един град, изпълнен с контрасти, разположен на повече от 19 хълма, където съвременни сгради в бяло се сливат с многовековни постройки, елегантни бутици допълват колорита на многоцветни базари. Вечеря и нощувка.

Седми ден 06.05.2017
Закуска в хотела. Свободен ден или възможност за посещение на Йерусалим срещу допълнително заплащане.

На древния арамейски език - езикът, на който е говорил Иисус Христос, вместо "Отивам в Йерусалим" казвали "Изкачвам се в Йерусалим". И не само защото градът е съграден върху хълм, който настина трябва да бъде изкачен. Казват, че Йерусалим е мястото, където човек е най-близо до Бога. А приближаването към Него винаги е свързано с човешкото извисяване - едно непрестанно изкачване на душата - нагоре и нагоре - към Създателя. Затова Йерусалим не е просто един от многобройните туристически маршрути по света. От стари времена идването тук се означава само с една дума - поклонение. Разположен на плато в Юдейските планини между Средиземно и Мъртво море, Йерусалим е един от най-древните градове в света и е смятан за свещен от трите главни авраамически религии  – юдеизъм, християнство и ислям. Панорамната обиколка започва с Елеонския хълм, от който Исус се възнесъл към небесата, с панорами към стария град и златния купол на Храмовия хълм. Стръмното изкачване на върха на Елеонската планина /809 м/ е особено изживяване. Тази планина спада към най-високите в цяла Палестина, коронясана с няколко кули, от които нито една не е по-висока от тази на руския манастир. В подножието лежи живописният град Ерусалим с неговите начупени стени, старинни улички и нови квартали. На изток се вижда Юдейската пустиня, долината на Йордан и Мъртвото море, а далеч на хоризонта - високото плато Моав. На запад планините на Юдея се спускат към Средиземно море. На юг ясно се откроява Витлеем, а зад него в далечината се издигат планините на Хеброн и Неджев. На север са историческите места Гавая /Gibea/, на Саул и Масфа /Mizra/, на Самуил, както и планините Гаризин /Garizim/ и Гевал /Ebal/, където чрез водача Исус Навин са били прогласени Божиите благословения и проклятия над Израилевия народ. Спиране на Маслиновия хълм, за да се насладите на панорамната гледка към Свещения град. Продължаване към Капелата «Плач Господен» и Гетсиманската градина, където Исус е прекарал последната си нощ преди да бъде заловен. Обиколка на Стария град на Йерусалим, посещение на известната Църква на всички нации, в която се намира камъкът, от който Исус произнасял своите молитви преди да бъде арестуван. Посещение на Базиликата „Гроб Господен”. Продължаване към Витлеем и посещение на църквата „Рождество Христово” – мястото, където се е родил Исус. Посещение на църквата „Св. Екатерина” и пещерата на Св. Йероним – където е била превеждана Библията. Отпътуване за Аман. Вечеря и нощувка в хотела.

Осми ден 07.05.2017
Ранна закуска и трансфер до летище Кралица Алия за полет Аман – Истанбул – Варна. Пристигане във Варна около 15.15 ч.

ЦЕНА : 2235 лв на човек в двойна стая


Цената включва:
- Самолетен билет Варна – Истанбул – Аман и обратно с включени летищни такси
- 4 нощувки  със закуска в Аман в хотел Sadeen hotel 4* / www.sadeenhotel.com /;
- 2 нощувки в Петра на база полупансион Al-Anbat hotel 3+* / www.alanbat.com /
- 1 нощувка в пустинята на база полупансион в Wadi Rum Night Luxury Camp 5* / www.wadirumnight.com /
- трансфери летище – хотел – летище;
- входни такси за всички обекти , упоменати в програмата
- минерална вода в автобуса по време на обиколката
- групова виза за Йордания
- обслужване от представител на фирмата – партньор на Туроператора на руски език
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Необходими документи:- задграничен паспорт
- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него


Цената НЕ включва:
- Разходи от личен характер – телефонни разговори, пране, напитки по време на храненията
- Бакшиши за екскурзовод и шофьор – по 20 евро на турист за цялата обиколка
- Гранични такси при преминаване на йорданско-израелската граница – при излизане от Йордания таксата е около 10 JOD ( йордански динари ), които към днешна дата се равняват приблизително на 15 щ.д. При напускане на Израел таксата към днешна дата е около 50 щ.д.
- Допълнителна екскурзия до Йерусалим – по желание – 95 щ.д. Необходим минимален брой участници – 20 туристи.
- Доплащане за единична стая – 515 лв.


Полетно разписание:
TK1049  30 APRIL  VARNA - ISTANBUL  16:00 17:00
TK 812  30 APRIL  ISTANBUL - AMMAN  20:45 23:55
TK 813 07 MAY  AMMAN - ISTANBUL  06:40 09:05
TK1049   07 MAY  ISTANBUL - VARNA  12:40 15:15


Условия за записване:
Екскурзията се осъществява при наличие на записани минимум 25 участници . Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 30 дни преди датата на отпътуване.

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт, изписани на латиница, ЕГН, No на паспорт и валидност) . Минималната изисквана валидност на паспортите е 6 месеца след датата на завършване на екскурзията.

Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка, както следва:
- под 7 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек
- от 13 до 8 дни преди датата на отпътуване неустойка 80% от пакетната цена на човек
- от 30 до 14 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек
- при повече от 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 10 % от пакетната цена на човек

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 14 дни след края на пътуването.

Форсмажор: Туроператора не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача

Йордания и Израел


ЕКСКУРЗИЯ ДО ЙОРДАНИЯ и ИЗРАЕЛ

С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА

 

30.04.2017 – 07.05.2017 - 8 дни / 7 нощи

 

Туристическа програма:

Първи ден 30.04.2017

Отпътуване от летище Варна с редовен полет на Turkish Airlines по маршрут Варна – Истанбул - Аман. Посрещане от обслужващата фирма-партньор, трансфер до хотел 4* в Аман и настаняване. Нощувка.

 

Втори ден 01.05.2017

Закуска. Отпътуване към Мадаба - древен град, издигнат върху останките на някогашни римски и византийски сгради, известен най-вече с уникалните си мозайки. Най-известната от тях е картата на древна Палестина, изобразяваща Мъртво море, река Йордан и Йерусалим с безценно упътване към Библията. Продължаваме към връх Небо, от където Мойсей вижда Обетованата земя и умира. Продължаване за град Керак, намиращ се на половината път между Аман и Петра.  Керак е град в западна Йордания, намиращ се на 140 км. южно от столицата Аман. Разположен е на плато с триъгълна форма, което се издига на 300-400 м. над околната територия. Населението е около 20 000 души. Керак някога е бил част от Йерусалимското кралство, а по-късно се е разгърнал като крепостно укрепление за рицарите кръстоносци. Намиращото се на 1000 м. надморска височина селище е давало предимството на своите обитатели да виждат с просто око Мъртво море.

 

Най-важните забележителности в древния град са крепостните кули Бурж ал Захир, Бурж ал Банави и Бурж ал Сауб. Тези масивни постройки се намират в различни краища на крепостта, обграждала селището от всички страни и защитавали го от нежелани посетители и врагове.Днес в града може да се разгледат археологическият музей, поместен в стар замък и предлагащ богат набор от артефакти и ислямският музей Мазар, в който може да се видят експонати, представящи бита и културата на ислямското население. Отпътуване към старинния град Петра. Настаняване в хотел Al Anbat 3+*, вечеря и нощувка.

 

Трети ден 02.05.2017

Ранна закуска. Целодневна екскурзия из феноменалния каменен град Петра, изграден още през III в. пр.Хр. и включен в листата на ЮНЕСКО на световното културно-историческо наследство, а днес и едно от новите седем чудеса на света. Град Петра е придобил световна известност и със сцените към филма „Индиана Джоунс: Последният Кръстоносен Поход”. В сърцето на южната планинска пустиня, някога дъно на море, ще намерим удивителна розово-оранжева скална магия – преминаване (около 300 м.) с коне до каньона /по желание/, в дъното на който се разкрива величествената съкровищница. Разглеждане на амфитеатъра, манастира и базиликата, издълбани в скалите. Връщане в хотела за вечеря и нощувка.

 

Четвърти ден 03.05.2017

След закуска, отпътуване за Съкровищницата Ал Барид или Малката Петра, която се намира в близост до Скалния град Петра. Тук ще разгледате разкопките от преди 8000 години или Петра в миниатюр – храмове изсечени в скалите, пещери и многоцветни стени. Тук атмосферата е много по – автентична, тъй като е по-малко посещавана от туристи. Отпътуване за пустинята Уади Рум - изумително място, недокоснато от човешка ръка. Тук  времето и ветровете са изваяли причудливи скални форми и гигантски каменни стени. Тук е домът на седемте бедуински племена и техните стада от камили и коне. Организирано за туристите е джип сафари и посещение на бедуински лагер, където ще имате възможност да изпиете типичния бедуински чай и да се докоснете до бита на местното население. Обяд в пустинята. Настаняване в луксозен лагер в пустинята Wadi Rum Luxury Camp 5*. Вечеря и нощувка.

 

Пети ден 04.05.2017

След закуска отпътуване за Акаба. Панорамна обиколка на Акаба. Акаба е курортен и пристанищен град в Йордания, разположен на Червено море и любима дестинация за гмуркачи. Населението му е около 70 хил. души (2000 год.). Градът има стратегическо значение за Йордания, тъй като е нейното единствено пристанище. Ежегодно приема хиляди туристи, наслаждаващи се на топлите води и пясъчни плажове. В залива, където се намира градът, са открити над 140 вида корали, а също и около 40 вида морски животни, които се срещат само тук. Интерес представлява и битът на местното бедуинско население, съхранило много от древните си обичаи в ежедневието си. Акаба е побратимен с Варна и Санкт Петербург град.

 

Продължаваме към Мъртво море - най-ниската точка на света. Ще имате достатъчно свободно време, за да се насладите на едно от най-удивителните природни чудеса, да усетите благотворното влияние на повече от 35 вида различни минерали и да поплувате в най-соленото от всички океани и морета. Дори можете да четете вестник, докато плувате – нещо, което не сте в състояние да преживеете другаде по света.

 

Отпътуване за Бетани – мястото, където е живял Св. Йоан Кръстител. Посещение на мястото, където е кръстен Исус Христос. Връщане в Аман за вечеря и нощувка.

 

Шести ден 05.05.2017

Закуска в хотела. Отпътуване за Джераш (на около 50 км. от Аман). Джераш е най-добре запазеният римски провинциален град в света. Той е археологически шедьовър, разположен сред плодородните хълмове на Гилеад. Основан от войниците на Александър Македонски през ІV в. пр.н.е., Джераш се присъединява по-късно към процъфтяващите и космополитни градове на римския Декаполис (конфедерация от десет римски града), достигайки своя зенит около 150 г. Неговият просперитет се основава на търговията с кервани, земеделието и рудодобива, а неговите граждани харчат с широка ръка, издигайки разкошни сгради в един характерен „ориенталски бароков“ стил.

 

Златната му епоха е през ІІ и ІІІ в., а впечатляващите петнадесет църкви в града датират от вековете след това. Римските руини включват триумфална арка, форум с необикновена овална форма, стадион, монументален фонтан, топла и студена баня и безброй храмове. Широка улица от колони води към най-разкошния монумент на града: храма на Артемида, богинята покровителка на Джераш, който все още се извисява над градския център.

 

Пътуването продължава на запад от Джераш, към един от най-известните в Средновековието крепост-замък Аджлун, построен на върха на планината, откъдето се разкрива приказна гледка към долината на река Йордан.

 

Връщане в столицата Аман за опознавателна обиколка на града. Обиколка и разглеждане на модерната и древна столица на Йордания – Аман, с нейната нова и стара част. Един град, изпълнен с контрасти, разположен на повече от 19 хълма, където съвременни сгради в бяло се сливат с многовековни постройки, елегантни бутици допълват колорита на многоцветни базари. Вечеря и нощувка.

 

Седми ден 06.05.2017

Закуска в хотела. Свободен ден или възможност за посещение на Йерусалим срещу допълнително заплащане.

 

На древния арамейски език - езикът, на който е говорил Иисус Христос, вместо "Отивам в Йерусалим" казвали "Изкачвам се в Йерусалим". И не само защото градът е съграден върху хълм, който настина трябва да бъде изкачен. Казват, че Йерусалим е мястото, където човек е най-близо до Бога. А приближаването към Него винаги е свързано с човешкото извисяване - едно непрестанно изкачване на душата - нагоре и нагоре - към Създателя. Затова Йерусалим не е просто един от многобройните туристически маршрути по света. От стари времена идването тук се означава само с една дума - поклонение. Разположен на плато в Юдейските планини между Средиземно и Мъртво море, Йерусалим е един от най-древните градове в света и е смятан за свещен от трите главни авраамически религии  – юдеизъм, християнство и ислям. Панорамната обиколка започва с Елеонския хълм, от който Исус се възнесъл към небесата, с панорами към стария град и златния купол на Храмовия хълм. Стръмното изкачване на върха на Елеонската планина /809 м/ е особено изживяване. Тази планина спада към най-високите в цяла Палестина, коронясана с няколко кули, от които нито една не е по-висока от тази на руския манастир. В подножието лежи живописният град Ерусалим с неговите начупени стени, старинни улички и нови квартали. На изток се вижда Юдейската пустиня, долината на Йордан и Мъртвото море, а далеч на хоризонта - високото плато Моав. На запад планините на Юдея се спускат към Средиземно море. На юг ясно се откроява Витлеем, а зад него в далечината се издигат планините на Хеброн и Неджев. На север са историческите места Гавая /Gibea/, на Саул и Масфа /Mizra/, на Самуил, както и планините Гаризин /Garizim/ и Гевал /Ebal/, където чрез водача Исус Навин са били прогласени Божиите благословения и проклятия над Израилевия народ. Спиране на Маслиновия хълм, за да се насладите на панорамната гледка към Свещения град. Продължаване към Капелата «Плач Господен» и Гетсиманската градина, където Исус е прекарал последната си нощ преди да бъде заловен. Обиколка на Стария град на Йерусалим, посещение на известната Църква на всички нации, в която се намира камъкът, от който Исус произнасял своите молитви преди да бъде арестуван. Посещение на Базиликата „Гроб Господен”. Продължаване към Витлеем и посещение на църквата „Рождество Христово” – мястото, където се е родил Исус. Посещение на църквата „Св. Екатерина” и пещерата на Св. Йероним – където е била превеждана Библията. Отпътуване за Аман. Вечеря и нощувка в хотела.

 

Осми ден 07.05.2017

Ранна закуска и трансфер до летище Кралица Алия за полет Аман – Истанбул – Варна. Пристигане във Варна около 15.15 ч.

 

ЦЕНА : 2235 лв на човек в двойна стая

 

 

Цената включва:

- Самолетен билет Варна – Истанбул – Аман и обратно с включени летищни такси

- 4 нощувки  със закуска в Аман в хотел Sadeen hotel 4* / www.sadeenhotel.com /;

- 2 нощувки в Петра на база полупансион Al-Anbat hotel 3+* / www.alanbat.com /

- 1 нощувка в пустинята на база полупансион в Wadi Rum Night Luxury Camp 5* / www.wadirumnight.com /

- трансфери летище – хотел – летище;

- входни такси за всички обекти , упоменати в програмата

- минерална вода в автобуса по време на обиколката

- групова виза за Йордания

- обслужване от представител на фирмата – партньор на Туроператора на руски език

- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

 

Необходими документи:- задграничен паспорт

- За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

 

 

Цената НЕ включва:

- Разходи от личен характер – телефонни разговори, пране, напитки по време на храненията

- Бакшиши за екскурзовод и шофьор – по 20 евро на турист за цялата обиколка

- Гранични такси при преминаване на йорданско-израелската граница – при излизане от Йордания таксата е около 10 JOD ( йордански динари ), които към днешна дата се равняват приблизително на 15 щ.д. При напускане на Израел таксата към днешна дата е около 50 щ.д.

- Допълнителна екскурзия до Йерусалим – по желание – 95 щ.д. Необходим минимален брой участници – 20 туристи.

- Доплащане за единична стая – 515 лв.

 

 

Полетно разписание:

TK1049  30 APRIL  VARNA - ISTANBUL  16:00 17:00

TK 812  30 APRIL  ISTANBUL - AMMAN  20:45 23:55

TK 813 07 MAY  AMMAN - ISTANBUL  06:40 09:05

TK1049   07 MAY  ISTANBUL - VARNA  12:40 15:15

 

 

Условия за записване:

Екскурзията се осъществява при наличие на записани минимум 25 участници . Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 30 дни преди датата на отпътуване.

 

Резервации: Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт, изписани на латиница, ЕГН, No на паспорт и валидност) . Минималната изисквана валидност на паспортите е 6 месеца след датата на завършване на екскурзията.

 

Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

 

Плащане: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка, както следва:

- под 7 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек

- от 13 до 8 дни преди датата на отпътуване неустойка 80% от пакетната цена на човек

- от 30 до 14 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек

- при повече от 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 10 % от пакетната цена на човек

 

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 14 дни след края на пътуването.

 

Форсмажор: Туроператора не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача

Съжаляваме, но за момента няма информация за дестинацията.Очаквайте скоро обновяване на информацията.

Изпрати запитване

Други оферти