Спечелете почивка за двама в Prestige Hotel & Aquapark на Злат

Дестинация

Спечелете почивка за двама

  • Информация
  • Програма
  • Дестинация

Спечелете почивка за двама


Спечели_почивка_в_Prestige_Hotel_Aquapark_на_Златни_пясъци.jpg

Ценa: По запитване

Спечелете почивка за двама в Prestige Hotel & Aquapark на Златни пясъци от ChartAir! От 12.04.2017г. до 12.05.2017г. всеки посетител на Bulgaria Mall, пазарувал на стойност 20 или повече лева, има възможност да участва, за да спечели почивка за двама от 24 до 28 май в хотел Prestige Hotel & Aquapark на Златни пясъци! Победителят ще бъде настанен в луксозен апартамент с изглед към морето на база All Inclusive! Освен това, за да не мислите за нищо друго освен почивка от ChartAir и BulgariaMall сме се погрижили за всяка една подробност по пътуването. За победителя са запазени два самолетни билета София – Варна – София и трансфер с луксозен автомобил и шофьор от Летище Варна до хотела, както и на връщане към летището. Включете се в играта и спокойно можете да бъдете измежду щастливците, които ще прекарат незабравимо предстоящите почивни дни. Радвайки се на слънчевите лъчи далеч от София, а именно комплекс „Златни пясъци“. За повече информация: http://www.bulgariamall.bg/chartair Тел: +359 898 525253

Спечелете почивка за двама


Спечелете почивка за двама в Prestige Hotel & Aquapark на Златни пясъци от ChartAir.

 

От 12.04.2017г. до 12.05.2017г. всеки посетител на Bulgaria Mall, пазарувал на стойност 20 или повече лева, има възможност да участва, за да спечели почивка за двама от 24 до 28 май в хотел Prestige Hotel & Aquapark на Златни пясъци!

 

Победителят ще бъде настанен в луксозен апартамент с изглед към морето на база All Inclusive!

 

Освен това, за да не мислите за нищо друго освен почивка от #ChartAir и #BulgariaMall сме се погрижили за всяка една подробност по пътуването.

 

За победителя са запазени два самолетни билета София – Варна – София и трансфер с луксозен автомобил и шофьор от Летище Варна до хотела, както и на връщане към летището.

 

Включете се в играта и спокойно можете да бъдете измежду щастливците, които ще прекарат незабравимо предстоящите почивни дни. Радвайки се на слънчевите лъчи далеч от София, а именно комплекс „Златни пясъци“.

 

За повече информация:

http://www.bulgariamall.bg/chartair

Тел: +359 898 525253

Съжаляваме, но за момента няма информация за дестинацията.Очаквайте скоро обновяване на информацията.

Изпрати запитване

Можете да се свържете с нас и на номер 0898525253. Виж всички възможности в страницата ни за контакти.

Други оферти

ChartAir Travel Book

Докосни се до магията на пътешествията

Разгледай